Produktive møter (1:6)

Møde med medarbejdere

Foto: Yadid Levy / Norden.org

Alle har vi et forhold til møter og mange bruker mye tid på disse. Noen møter er gode og andre dårlige. Hva om alle møter var gode og produktive? Tenk om møtene ga deg ny energi og at de ga dere nye og bedre løsninger.

Produktive møter kan alle få til. Gjennom de neste fem ukene skal jeg gi deg noen tips om hvordan du kan skape effektive møter. Disse tipsene vil i tillegg til å gi dere gode saksresultater også gi merverdier som bedre samspill innad i gruppen og større læringsutveksling dere imellom.

Neste uke vil jeg ta for meg «Hvordan forberede så møtet blir produktivt?»
Andre uke: «Hvordan skape eierskap hos møtedeltagerne?»
Tredje uke: «Hvordan kan vi skape handlingsforpliktelse i etterkant av møtet?»
Fjerde uke: «Hvordan skape læring i møter?»
Femte uke: «Hvordan skape merverdier for alle gjennom møter?»

Gjennom noen enkle grep kan jeg garantere at dine møter vil få bedre resultater, bli morsommere og mer lærerike. Å ha produktive møter er et av de mest effektive teamutviklingstiltakene du kan gjøre. Har dere gode møter, så skaper dere en bedre teamkultur.

Dersom det er noen utfordringer innen møteledelse du lurer på så er det flott om du sender meg noen linjer, enten i kommentarfeltet nedenfor eller på mail, så skal jeg svare på spørsmålene og utdype utfordringene gjennom de kommende bloggpostene.

Ha en god møteuke!

Ønsker du å lære mer om gode møter? Ta en titt på dette e-kurset Produktive møter